Member Counts : 8
Created on : 2013
Activity Counts : 0

Young Teachers Club

ABOUT

Qëllimi i këtij klubi është:  Të ndihmojë në aftësimin e mësuesve të ardhshëm duke i stërvitur me aktivitete të ndryshme që do të përbëjnë një eksperiencë mjaft positive. Gjithashtu, ky klub synon të ndihmojë fëmijë me problem të ndryshme si: ekonomike, familjare etj., duke i ofruar një ndihmë sado të vogël nga ana e kushteve të jetesës apo qoftë edhe nga ana e edukimit. Një tjetër qëllim i këtij klubi është dhe aftësimi dhe zhvillimi i mendimit krijues dhe i metodave praktike në zgjidhjen e problemeve të ndryshme që mund të hasin studentët si mësues të ardhshëm me nxënësit e tyre në të ardhmen.   

 

 

BORDI

Uejda Llaka – Kryetar

Silva Shehi - Nënkryetare

Xhensila Kabilo - Sekretar

Blerta Dallashi - Arkëtar

Matilda Likaj - Këshilltar

 

 

NA KONTAKTONI

Uejda Llaka

[email protected]

 

Silva Shehi

[email protected]