Member Counts : 13
Created on : 2013
Activity Counts : 2

Photography Club

LATEST ACTIVITIES

“Shqipëria në syrin tim” - 12-16 tetor 2013

 

Klubi i fotografisë organizoi një konkurs të gjerë ku secili nga studentët e Shkollës së Lartë Hëna e Plotë Bedër ishin të ftuar të merrnin pjesë. Ky konkurs rezultoi në fotografi të shumëllojshme rreth temës të realizuara nga vetë studentët.

 

Konkursi zgjati 4 ditë dhe pati një pjesëmarrje masive të studentëve.