Member Counts : 12
Created on : 2012
Activity Counts : 3

Young Psychologists Club

ACTIVITIES

Food fair - 23.10.2013

Më 10 prill 2014 në studentët e klubit" Psikologët e Rinj"  ne sallën e konferencave të Universiteti Beder, organizuan një seminar, apo thënë më mirë një aktivitet në Ditën Botërore të Autizmit. Ku ishin te ftuar këngëtarja Beatrix Ramosaj dhe Oriola Marshi ku te dyja artistet  përmes artit të tyre dhuruan  njëkontributë sdo te  vogël për këtë fëmijë.