Member Counts : 9
Created on : 2012
Activity Counts : 6

Book Club

ABOUT

Klubi i librit është një klub që ka në themelin e tij librin dhe të lexuarin në përgjithësi. Ky klub është ndërtuar me qëllim diskutimin dhe ndarjen e përshtypjeve mbi librat e lexuar. Synohet analiza e hollësishme e veprave dhe kthimi i lexuesit në “autor”. Nëpërmjet takimeve lexues-autor synohet të rritet niveli i kuptimit dhe dashuria për librin. Gjithashtu në këtë shekull ku tekonologjia ka dominuar dhe libri është zbehur dhe mbuluar nga një shtresë pluhuri, ne kemi si qëllim rikthimin tek ai, zbulimin e vlerave të tij dhe vendosjen e një disipline të lexuari tek çdo student.

http://bookclub.beder.edu.al/

 

 

BORDI

Donisa Perseku – Kryetar

Ornela Klosi - Nënkryetar

Beklie Koltraka- Sekretar

Rovena Mydini - Arkëtar

Agron Tufa- Këshilltar

 

 

NA KONTAKTONI

Donisa Perseku

[email protected]

 

Ornela Klosi

[email protected]