Member Counts : 9
Created on : 2012
Activity Counts : 6

Book Club

ACTIVITIES

Panairi “Fëmijët dhe libri” - 20.10.2013

Panairi “Fëmijët dhe libri” u mbajt me qëllim dhurimi. Studentë dhe pedagogë të universitetit “Hëna e Plotë- Bedër” përzgjodhën tituj mes klasikëve botëror të ekspozuar. Gjithsej u grumbulluan rreth 130 libra të cilët do t’i shtohen bibliotekës së një shkolle 9-vjeçare në kryeqytet. Gjatë kohës së mbajtjes së panairit u vu re një ndërgjegjësim në rritje për t’iu bashkuar nismës së Klubit të Librit për t’i afruar fëmijët me librin, me leximin.