Member Counts : 23
Created on : 2016
Activity Counts : 3

Sensitive Society Club

ACTIVITIES

Panairi i Ushqimeve - 25.5.2016

 Panairi i Ushqimeve

U zhvillua sot në ambjentet e Universitetit Bedër Panairi i Ushqimeve.Falenderimi i shkon të gjithë atyre që ndihmuan.
Veprimi i marrë me qëllimin për të ndihmuar zemrat në nevojë,sjell mirësi dhe lumturi në mesin e dhënësit!
Plot ushqime,plot shije,plot blerje do të thotë plot ndihma!
‪#‎drejtrrugessedashurise‬