Member Counts : 23
Created on : 2016
Activity Counts : 3

Sensitive Society Club

ACTIVITIES

"Bedër Club Fair" - 19.5.2016

"Bedër Club Fair"
Emocione,ngjyra,buzëqeshje...
Të ftuar Venera Lumani dhe Lindi Islami që mbushën atmosferën me muzikë.
"Sensitive Society Club"
‪#‎drejtrrugessedashurise‬


Emotions,colours,smiles...
Celebrities venera lumani and lind islami who filled the atmosphere with music.