ACTIVITIES

Bisedë: Poezia, si “Fijeshprese”- Alban Tartari - 5.11.2013

Alban Tartari, kësaj radhe në rolin e poetit dhe një miku të librave, ishte i ftuari i ditës së enjte në vijim të aktiviteteve të javës së librit në Universitetin Bedër. Bashkëbisedimi i studentëve me autorin e l...

Club : Book Club

Bisedë: “Monumentet kulturore dhe natyrore të Çamërisë”- Prof. Dr. Selman Sheme - 17.4.2013

Diskutimi i vlerave dhe historisë së kulturës së popullit çam ishte tema e bisedës së zhvilluar me prof.dr. Selman Sheme në mjediset e Universitetit Bedër. Takimi u mbajt ditën e mërkurë, m&eum...

Club : Book Club

Bisedë: “Mik me librin”- Agron Tufa - 30.4.2013

“Mik me librin” ishte emërtimi i bashkëbisedimit të zhvilluar mes studentëve anëtarë të Klubit të Librit dhe shkrimtarit Agron Tufa. Gjatë takimit të mbajtur ditën e martë, më 30 prill,  në Universitetin Bed&eu...

Club : Book Club

Brown Bag Seminars in Law (Idlir Peci) - 25.11.2014

Idlir Peçi: Cilësia në edukimin juridik, bazë për reformën në drejtësi Në kuadër të ciklit “Brownbag Seminars”, zv. Ministri i Drejtësisë z. Idlir Peçi ishte i ftuar nga klubi studentor “Beder La...

Club : Beder Law Academy Club

Brown Bag Seminars in Law (Fatri Islamaj) - 8.10.2013

Fatri Islamaj, Kryetar i Gjykatës së Shkallës së Parë-Tiranë, “Sfidat e pushtetit gjyqësor në Shqipëri” Studentët e Departamenti te Drejtësisë në Universitetin Hëna e Plotë Bedër, në kuad&eu...

Club : Beder Law Academy Club

Brown Bag Seminars in Law (Enver Hasani) - 9.5.2013

Prof. Dr. Enver Hasani, kryetar i Gjykatës Kushtetuese në Kosovë, “Roli i Gjykatës Kushtetuese në promovimin e shtetit të së drejtës në Kosovë” Në kuadër të iniciativës “100-vjet drejtësi”...

Club : Beder Law Academy Club

Brown Bag Seminars in Law (Lefterije Lleshi) - 16.5.2013

Lefterije Lleshi, kryetare e KQZ, “Roli i KQZ në sigurimin e transparencës së zgjedhjeve” Studentët e Departamentit të Drejtësisë në Universitetin Hëna e Plotë Bedër, në kuadër të aktiviteteve të &ldq...

Club : Beder Law Academy Club

Brown Bag Seminars in Law (Ettore Sequi) - 17.12.2013

Ettore Sequi, Ambasadori i Delegacionit të Komisionit Europian në Tiranë, “Sistemi ligjor i Bashkimit Europian dhe mënyra e funksionimit të institucioneve që përbëjnë këtë bashkim”. I ftuar në kuadër të ci...

Club : Beder Law Academy Club

Brown Bag Seminars in Law (Jonian Molla) - 11.4.2014

Jonian Molla, Specialist në Komisionin e Sigurisë Kombëtare për cështjet e përafrimit të legjislacionit me EU acquis. Në kuadër të kursit ‘Albanian Law and EU’, studentët e departamentit të drejtësisë zhvi...

Club : Beder Law Academy Club

Brown Bag Seminars in Law (Xhemal Qefalia) - 11.3.2014

Xhemal Qefalia, ‘Roli dhe Funksionimi i Komisionit parlamentar për Sigurinë Kombëtare’ Deputeti i Partisë Socialiste z. Xhemal Qefalia, i ftuar në Universitetin Beder nga Departamenti i Drejtësisë mbajti një leksion të hapur lidhu...

Club : Beder Law Academy Club