Member Counts : 106
Created on : 2012
Activity Counts : 14

Beder Law Academy Club

ACTIVITIES

Konferenca e Dytë Studentore - 6.5.2014

  Klubi “Beder Law Academy” në bashkëpunim me klubin “Human Rights” organizuan konferencën e dytë studentore në “Drejtësi&...

Brown Bag Seminars in Law (Jonian Molla) - 11.4.2014

Jonian Molla, Specialist në Komisionin e Sigurisë Kombëtare për cështjet e përafrimit të legjislacionit me EU acquis. Në kuadër të kursit...

Brown Bag Seminars in Law (Isuf Shehu) - 12.3.2014

Dhoma Shqiptare e Tregtisë dhe Zhvillimit Ndërkombëtar (ACITAD) në bashkëpunim me Departamentin e Drejtësisë të Universitetit Hëna e Plotë-Bedë...

Brown Bag Seminars in Law (Xhemal Qefalia) - 11.3.2014

Xhemal Qefalia, ‘Roli dhe Funksionimi i Komisionit parlamentar për Sigurinë Kombëtare’ Deputeti i Partisë Socialiste z. Xhemal Qefalia, i ftuar në Uni...

Brown Bag Seminars in Law (Armer Juka) - 26.2.2014

Avokat Shteti Armer Juka, “Arbitrazhi ndёrkombёtar dhe shteti shqiptar” Departamenti i Drejtësisë pranë Universitetit “Hёna e Plotё” (Bedër...

Brown Bag Seminars (Mesila Doda) - 16.12.2014

Në kuadër të ciklit “Brownbag Seminars”, znj. Mesila Doda, deputete në Kuvendin e Shqipërisë dhe kryetare e “Aleanca e Grave Deputete”, ishte e...

Dokumentari“Nga djemtë e burrat kundër dhunës ndaj vajzave dhe grave” - 26.11.2014

Klubi “Beder Law Academy” hapi siparin e aktiviteteve në kuadër të ditëve të ndërgjegjësimit të shoqërisë rreth eliminimit të dhun...

Brown Bag Seminars in Law (Idlir Peci) - 25.11.2014

Idlir Peçi: Cilësia në edukimin juridik, bazë për reformën në drejtësi Në kuadër të ciklit “Brownbag Seminars”, zv. Mi...

Brown Bag Seminars in Law (Enver Hasani) - 9.5.2013

Prof. Dr. Enver Hasani, kryetar i Gjykatës Kushtetuese në Kosovë, “Roli i Gjykatës Kushtetuese në promovimin e shtetit të së drejtës në Kosovë...

Konferenca e Parë Studentore - 28.5.2013

Klubi “Beder Law Academy” në bashkëpunim me klubin “Human Rights” organizuan konferencën e parë studentore në “Drejtësi”.Në ko...
[ 1 ] 2